Sunday, September 11, 2011

The Editors, Križanke 10.9.2011

Objava, ki je ne bi bilo, ako frizerka ne bi bila odšla na porodniško (razlaga spodaj)

Nastanek teh fotografij je vreden svoje zgodbe. Sicer priznam, si zasluži obsojanje in ku***nje akreditiranih fotografov, je pa tudi dokaz, da se je treba v življenju znajt. Ideja je zrasla večer prej - s sošolko sva si  namreč za rojstnodnevni darili izmenično podarila karte za Novi Rock in Džafest. V glavnem, na Novem rocku foto nahrbtnika (brez fotoaparata) sploh niso pregledali, zato sem naslednji dan sabo vzel še fotoaparat.
Da ne bo šlo, je bilo jasno že ob vhodu v Križanke, trije varnostniki, vse pretipajo, pregledajo nahbrtnike, v glavnem brez akreditacije ne bo šlo. Ne pri vhodu, ne na blagajni niso hoteli vzeti fotoaparata v hrambo, tako da sem se zmenil v Cafeju Balkanski bojevnik (Cafe Petit, op. a. :)) in pač Dubiozo ujel brez fotoaparata. Še dobro, naredili so hud žur, s fotkanjem ne bi bilo od njega nič. Podobno tudi z Wombatsi, čeprav niso ravno moj stil glasbe, preveč spolirani. Sva se pa s prijateljem dobro ufurala in kljub totalnemu nepoznavanju verjetno izpadla kot največja fena. Refrene pogruntaš po par minutah, so vsi neke ženska imena (Lauraaaaaaaa, Patriciaaaaa) ali pa medmeti (oujeeeeajeeeeeea). Kitare pa dobro žgejo, ni kaj in žur je bil tudi.
Vseeno,  med polurnim čakanjem na Editorse, ko sva šla s prijateljem na pivo, sta najine izstopajoče afro frizure opazila dva fotografa in normalno, hotela fotko (kakšen model sem, sem enkrat na tem blogu že pokazal...če dobim najino skupno fotko, se bo pa tudi videlo, kakšen markanten duet sva bila s prijateljem :)) - jaz se pa znajdem in hočem protiuslugo: lahko, če mi iz Balkanskega bojevnika mimo varnostnikov spravita fotoaparat. Kakorkoli, bila sta za stvar, fotoaparat smo spravili not in nastale so zgornje fotke. Zaključek: fotke ne bi nastale, če moja frizerka letos ne bi odšla na porodniško :)
Kar se muske tiče, dubioze so bili najbolj po mojem okusu, ampak N'Toka z novega rocka pa vsi skupaj niso presegli, pa če se postavijo na glavo.

1 comment:

Ksaver said...

haha dobra zgodba + dobre fotke :D